Leave Your Message
0102

Produk Utama

BABAGAN AWAKE DHEWE

wadon

BRAND PENGENALAN

JIKE INDUSTRY diadegaké ing 2016, dumunung ing kutha Linyi, Shandong, China. Omah kapsul JIKE minangka salah sawijining pabrik Jike Industry, dumunung ing distrik Hedong kutha Linyi, cedhak karo Bandara Linyi lan sepur Lunan, lan menyang pelabuhan Qingdao babagan 200km. Barang kasebut bisa diangkut sajrone 3 jam nganti 6 jam.

Sinau luwih akeh43j1
b2va1
2016
taun
Madeg ing
100
+
Sertifikat penghargaan
100
+
Buruh
50000
m2
Meter persegi

Produk Kita

Lair saka obsesi kita nemokake lan nglanggar watesan. Lan ngilangi

kok milih kita

Apple-Cabinn62
652f75fv2f
652f75fq1p

Produksi Modular

Produksi modular kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan

Dhukungan OEM

Kanthi teknologi lan peralatan khusus

Customized

We nyedhiyani layanan lengkap selaras profesional

Layanan Door To Door

Ayo sampeyan luwih kuwatir, luwih trep